Produse si izolatii pentru case, cladiri nerezidentiale si industriale

Izolatii termiceIzolatii termice, hidroizolatii Swisspor › Termoizolatii

 

TERMOIZOLATII

 

Avansul tehnologic fara precedent din timpurile noastre a condus la imbunatatirea semnificativa a nivelului de trai si confort. In paralel asistam la o crestere sensibila a consumului energetic. Acest lucru este determinat de cantitatea mare de energie pe care o necesita constructiile si exploatarea locuintelor.

O termoizolatie conceputa intr-o maniera optima si prin intermediul unor mijloace relativ modeste va reduce in mod sensibil consumul de energie.

 

Polistiren expandat ignifugat

Pentru ca “saving energy” este conceptul care ne ghideaza, va oferim o gama larga de polistiren expandat ignifugat, placi pentru constructii noi si reabilitarea constructiilor vechi, izolatii, fatade, pardoseli, acoperisuri plane si in panta, perle pentru constructii.

 

Polistiren Extrudat XPS

Inventate de Dow cu 60 ani in urma , produsele Styrofoam sunt indentificate pe plan mondial prin calitatea exeptionala. Gama include o intreaga varietate de produse pentru constructii, aplicatiile polistirenului extrudat fiind precis identificate: termoizolatia acoperisurilor plane in sistem inversat , protectia peretilor de subsol si a fundatiilor, izolatia puntilor termice .

 

Poliuretan PUR

Placile rigide din PUR sunt casurate cu hartie KRAFT (ALPUR P) fibra de sticla (ALPUR V) sau aluminiu (ALPUR ALU) si se utilizeaza la : termoizolatiile sub suportul pardoselii sau sub straturile de uniformizare a sarcinii (ALPUR P si ALPUR V) si pentru acoperisuri plane si in panta sau canale de ventilatie (ALPUR ALU))

 

Sistem compozit termoizolant

Sistem multistrat cu placi EPS aplicat pe peretele exterior atat la cladirile noi cat si la reabilitarea celor vechi, avand ca scop imbunatatirea performantei termice a cladirilor.

 

Pentru informatii suplimentare, oferte, preturi termoizolatii va rugam sa ne contactati!