Produse si izolatii pentru case, cladiri nerezidentiale si industriale

Izolatii termiceIzolatii termo si fono Isover › Izolatii tehnice

 

IZOLATII TEHNICE

 

Industrie

  • Fie ca este vorba de izolare termica eficienta, de siguranta sau de durabilitate, pentru izolatiile avand aplicabilitate in industrie ISOVER a dezvoltat o gama completa care acopera toata zona de temperaturi de la valori negative pana la +700 °C, destinate industriei energetice, industriei chimice, industriei petrochimice si celorlalte sectoare industriale.

HVAC (Incalzire, ventilatie si aer conditionat)

  • ISOVER furnizeaza solutii pentru izolarea conductelor de ventilatie, incalzire si aer conditionat cu vata minerala de sticla, bazaltica sau vata minerala ULTIMATE oferind cea mai buna combinatie de confort termic si acustic, eficienta economica si siguranta.

MARINA si OFFSHORE

  • Fie ca este vorba de nave maritime sau fluviale, instaltii offshore sau terminale pe uscat, ISOVER va poate furniza solutii de izolare pentru a satisface cerintele cele mai exigente ale industriei maritime si offshore.

OEM (Echipamente produse in fabrica)

  • Prin pachetele de izolare dezvoltate produsele ISOVER pot fi integrate intr-o varietate de elemente finite din domeniul aparatelor de uz casnic, panourilor solare, automobilelor si camioanelor, trenurilor sau a diverselor echipamente produse in fabrica.