Produse si izolatii pentru case, cladiri nerezidentiale si industriale

Consumabile sudura › ELECTROZI SUDURA

 

ELECTROZI SUDURA

 

QEURO SOFT comercializeaza o gama variata de electrozi sudura. Dintre categoriile de electrozi sudura pe care le comercializam putem enumera: electrozi sudura rutilici, electrozi sudura bazici, de diferite grosimi, electrozi sudura - producator DUCTIL Buzau.

 

Electrozi sudura DUCTIL

Supertit - Electrozi sudura rutilici cu invelis gros

Electrozi rutilici cu invelis gros avand un domeniu larg de utilizare pentru constructii din oteluri carbon si slab aliate cu mangan.

 

Supertit fin - Electrozi sudura cu invelis rutilic de grosime medie

Electrozi cu invelis rutilic de grosime medie, recomandati in special pentru sudarea constructiilor metalice usoare, tablelor subtiri din otel carbon.

 

Superblu - Electrozi sudura cu invelis rutilic de grosime medie

Electrozi cu invelis rutilic de grosime medie, avand un domeniu larg de utilizare in domeniul constructiilor navale, constructii metalice, cazane, industria de vagoane si autovehicule.

 

Celtit - Electrozi sudura cu invelis rutil-celulozic

Electrozi cu invelis rutil - celulozic, recomandati in special pentru lucrari de montaj in pozitii dificile, pentru oteluri carbon exploatate la 0° C.

 

Ferotit - Electrozi sudura rutilici de mare randament

Electrozi rutilici de mare randament, cu continut de pulbere de fier in invelis, destinati in special imbinarilor de colt si straturilor terminale ale imbinarilor cap la cap, profilelor groase din oteluri carbon.

 

Superbaz - Electrozi sudura bazici cu pulbere de fier

Electrozi bazici cu pulbere de fier in invelis, destinati structurilor puternic solicitate static si dinamic si sectiunilor groase din oteluri slab aliate, la temperaturi de pana la - 400 C.

 

Unibaz - Electrozi sudura bazici cu invelis dublu

Electrozii bazici cu invelis dublu, destinati pentru structuri puternic solicitate pana la temperaturi de - 20°C, din oteluri carbon si slab aliate.

 

Sanbaz - Electrozi sudura bazici pentru otel carbon si slab aliate

Electrozi bazici pentru sudarea otelurilor carbon si slab aliate. Invelisul acestui electrod a fost studiat pentru a asigura o absorbtie scazuta de umiditate si deasemenea un continut scazut de hidrogen difuzibil in metalul depus (<4ml/100g).

 

Electrozi sudura Oerlikon (productie Ductil Buzau)

Electrozi sudura bazici

Electrozi bazici cu pulbere de fier in invelis, destinati structurilor puternic solicitate static si dinamic si sectiunilor groase din oteluri slab aliate, la temperaturi de pana la -40ºC

 

Electrozi sudura rutilici

Electrozi cu invelis rutilic de grosime medie, recomandati in special pentru sudarea constructiilor metalice usoare, tablelor subtiri din otel carbon.

Pentru informatii suplimentare, oferte, preturi electrozi sudura va rugam sa ne contactati!