Produse si izolatii pentru case, cladiri nerezidentiale si industriale

Izolatii fatade / Termosistem vata minerala bazaltica

 

IZOLATII FATADE / TERMOSISTEM VATA MINERALA BAZALTICA

 

Sistemele de izolare pe baza de vata minerala sunt asociate cu locuintele pe stil american, ale caror pereti de închidere sunt de tip sandwich umpluti cu vata minerala. Totusi, acest produs poate fi cuprins si într-un termosistem similar celui pe baza de polistiren.

Un perete de grosime standard de 25 cm, din BCA, izolat cu un strat de vata minerala bazaltica FKD S (Knauf) de grosime 10 cm, împreuna cu materialele necesare (adeziv, dibluri, plasa de armare, tencuiala exterioara) formeaza un termosistem cu un coeficient de transfer termic de 0,267 W/mpK. Costul izolarii unei suprafete de 100 mp cu un termosistem pe baza de vata minerala este cuprins între 1.300 si 1.600 de euro, adica cu pâna la 700 de euro mai scump decât sistemele care utilizeaza polistirenul. Diferenta de pret este data de rezistenta vatei minerale bazaltice pe toata durata de functionare a cladirii izolate, de incombustibilitate, de permeabilitatea la vapori si de performantele de izolare acustica.

Pentru informatii suplimentare, oferte, preturi izolatii fatade / termosistem vata minerala bazaltica va rugam sa ne contactati!