Produse si izolatii pentru case, cladiri nerezidentiale si industriale

Izolatii tehnologice › PRODUSE PENTRU CLIMATIZARE

 

PRODUSE PENTRU CLIMATIZARE

 

Climaver Plus R

Panouri caserate pe o fata cu folie de al, hartie Kraft si armatura din fibra de sticla, iar pe cealalta fata cu folie de al si hartie Kraft, faltul marginii placii fiind o inovatie tehnologica care are ca rezultat obtinerea continuitatii caserarii, la interior, in sensul de circulatie al aerului. In acest mod nu exista nici un contact intre cursul de aer si suprafata cantului placii. Conductele realizate astfel nu se deterioreaza in timpul operatiunii de curatire prin periere.

 

Climaver A2

Panouri cu ambele fete caserate cu folie de Al armata cu fibra de sticla, fiind clasificate in clasa A2 din punct de vedere al rezistentei la foc.

 

Climaver A2 Neto

Panouri care prezinta toate caracteristicile pentru panourile de tip A2, dar prezinta pe fata o tesatura din fibra de sticla de culoare neagra, ce ii confera proprietati de absorbtie acustica superioara.

 

Panourile de tip Climaver Plus R, Climaver A2 si Climaver A2 Neto au conductivitatea termica de 0,032 W/mK, viteza maxima admisa de circulatia aerului in conductele confectionate fiind de 18 m/s la presiuni de 800 Pa si o temperatura de maxim 90 grade C.

 

Panouri rigide din vata minerala de sticla pentru canale de ventilatie si climatizare. Datorita proprietatiilor fonoabsorbante ale vatei minerale de sticla, utilizarea conductelor confectionate din panouri Climaver este cea mai buna solutie pentru reducerea zgomotului din instalatie. Se pot utiliza pentru canale de ventilatie si climatizare in care temperatura maxima a aerului din interiorul conductei nu depaseste 90 grade C.

 

 

Pentru informatii suplimentare, oferte, preturi produse pentru climatizare va rugam sa ne contactati!